Nyttårsrennet 2020, onsdag 30. desember

 

17 DESEMBER:

IDAG HAR KOMMUNELEGEN I ØYSTRE SLIDRE KOMMUNE BESTEMT AT DET IKKE BLIR NOE NYTTÅRSRENN PÅ BEITOSTØLEN 2020 PGA SMITTESITUASJONEN I INNLANDET GENERELT. VI ØNSKER ALLE VELKOMMEN TILBAKE TIL RENN PÅ BEITOSTØLEN 2021.

 

Pga COVID-19 og nye retningslinjer fra Oppland skikrets, blir dette årets Nyttårsrenn kun for utøvere fra Oppland skikrets, dette for å kunne arrangere et trygt skirenn. Vi ønsker alle skiløpere velkommen tilbake til neste Nyttårsrenn, 2021.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

 

Beitostølen skistadion, friteknikk. 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [368.61 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [6.81 MB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [206.31 KB]

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [306.04 KB]

 

 

 

 

 

 

 


Nyttårsrennet 2017, lørdag 30. desember

Beitostølen skistadion, friteknikk. Rennet er det første rennet i Gålå-cupen for utøvere fra Oppland i 15 og 16 årsklassene.

Resultatliste 2017

Startliste 2017 (rettet kl 13,  29.12.)

Linker:

Innbydelse og informasjon om rennet (PDF)

Nyttårsrennet løypekart ny løype desember 2017

Poengfordeling Gålåcup (ny 2017)

Gå til Påmelding       Nyttårsrennet på Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nyttårsrennet 2016

Nyttårsrennet er over for i år, for andre gang faktisk i 2016 🙂
Været var ikke helt på vår side, med litt regn, og noe mer vind. For flesteparten av de 475 løperne var forholdene likevel helt greie, selv om vinden tok seg noe opp på slutten.

Resultatliste 2016

Startliste 2016

 Etteranmelding er begrenset til en pr. klasse. Noen klasser er fulle.

Det er også fint med en melding om du likevel ikke kan delta, slik at vi unngår hull i startlista. Ta kontakt med: rolf-kg@online.no, eller SMS til 951 80 588. 

Bruk gjerne MCash i kiosken og til betaling av parkering (kr 50.-)

Nyttårsrennet sesongen 2016/17, fredag 30. desember 2016

Rennet går i friteknikk, individuell start. For løpere fra Oppland skikrets er det også de første rennet i Gålå-cupen (15-16 år). Ellers er det klasser fra 8 år til og med senior.

Onlinepåmelding via www.minidrett.no . Utøverens alder er pr. 31.12 2017, altså alder i løpet av 2017. Husk lisens for utøvere som har fylt 13 år. Engangslisens kan betales i sekretariatet. Tidtaking med Emit-brikke.

Ettersom det er sesongens første renn for mange er det lurt å sjekke at brikka er i orden (batteri). For løpere som ikke har brikke, eller har glemt, kan brikke leies for kr. 30.-

Rennleder og påmeldingsansvarlig er Rolf Kjetil Gulbrandsen: rolf-kg@online.no tlf: 951 80 588

Løypekart under.

Se også denne linken for korrekte distanser og løypekart for de ulike klassene


 

 

 

 

Brødrene Aukland og Brandsdal i tet etter en runde

 

 

 

 


Nyttårsrennet sesongen 2015/2016

Takk for en fin dag på ski på Beitostølen skistadion Resultatliste 2016

Påmeldingen er stengt. Vi kan dessverre ikke ta imot flere etteranmeldte.

Startliste   Etteranmelding er begrenset til 1 til 3 ledige plasser i hver klasse. Etteranmeldte vises ikke på startlista som ligger på nettet. Dersom det oppdages feil i lista, eller det er strykninger, er det fint om det tas kontakt. (SMS til 951 80 588)

Klubbvis liste til startnummerutdeling

Nyttårsrennet går denne sesongen så vidt inn i det nye året, lørdag 2. januar 2016

Sted: Beitostølen skistadion, Øystre Slidre kommune. 34 km fra Fagernes. Sving ned til skistadion ved KIWI Beitostølen, 1 km sør for sentrum.

Individuell start, fri teknikk, aldersklasser fra 8 år til og med senior. Inngår i Gålå Cup (15 16 år) og Totenbank Cup (11-14 år)

Etteranmelding etter kl 23.59 nyttårsaften er begrenset til noen få ledige plasser i hver klasse.

Vi ber alle som har meldt seg på med Emit-brikke huske å ta denne med til start.

Løpere som har fylt 13 år og som ikke har helårslisens, kan kjøpe engangslisens i sekretariatet (Idrettens Hus ved parkeringsplassen). Leiebrikker blir satt på ved start, og deles ut der. Brikkeleie blir etterfakturert klubbene, sammen med påmeldingsavgiften.

Vi gjør oppmerksom på at løypelengdene i innbydelsen ikke stemmer helt når det gjelder de yngste klassene, 8-10 år. Her skal alle gå 1,7 km. Denne løypa er identisk med herresprintløypa brukt under Beitosprinten. I vedlegget løypekart og distanser nedenfor er dette rettet opp.

 

Innbydelse til Nyttårsrennet 2016

All påmelding foregår online via MinIdrett.no : Link til påmelding

Dersom utøver ikke er registrert i minidrett.no, eller for annen hjelp med påmelding, ta kontakt med Rolf Kjetil Gulbrandsen: rolf-kg@online.no, eller på tlf 951 80 588

Informasjon om Emit-tidtakingsbrikker

Løypekart og distanser (PDF)

Tidligere resultater

Våre sponsorer:

logo vsparebank 1 valdreslite

KIWI_LOGOsporten-logo


Nyttårsrennet 2014

Vi har etter at påmeldingsfristen er ute noe over 300 påmeldte, og velfylte klasser. Selv om det sannsynligvis blir mest medieoppmerksomhet rundt menn senior, kommer vi til å få se mange friske fraspark også i de yngre klassene. For 15 og 16 åringene er dette sesongens første renn i Gålå-cupen. Vi ønsker alle skiløpere og deres foreldre hjertelig velkommen til skirenn på Beitostølen.

Løypene blir kjørt i kveld ved 21 tida. Grunnprepping først og deretter sporsetting med en mindre maskin. Det blir satt to spor gjennomgående i hele traseen.

Smøretips:   I dag var temperaturen -5 grader, til tross for at det meldt betydelig kaldere,  og det var gode forhold med Rode super extra og vanlig Swix blå. I morgen er det meldt noe kaldere og det kan bli gode forhold for Swix VR 30, eller Rode blå multigrade. Men vanlig Swix blå, V30, kan gå godt dersom en ønsker noe sikrere feste. Når det gjelder glid er det vanskelig å bomme med Swix LF 6, eller Rode GLF 20. I stadionløypene er det en del kunstsnø som kommer opp igjen, og da er en kald slitesterk glider best.

Husk at løpere fra og med fylte 13 år må ha lisens for å gå skirenn. Dersom løperen ikke har helårslisens, kan det kjøpes engangslisens i sekretariatet.

Startliste for Nyttårsrennet 2014

Resultatliste for Nyttårsrennet 2014 finner du her

Innbydelse 2014 finner du her

Det er meldt strålende, men kaldt vintervær. Temperaturen skal i følge yr.no ligge på -11 natt til lørdag, men så synke ned til -13 på formiddagen på renndagen. -15 er kuldegrensen for langrenn for barn og ungdom under junioralder. -18 er grensen for junior og senior.
Vi har passert 280 påmeldte nå i kveld 25.12. Vi kan ta imot etteranmeldinger etter fristens utløp, men da bare to i hver klasse. (ta i så fall kontakt med påmedlingsansvarlig Rolf Kjetil Gulbrandsen, tlf: 951 80 588)

 

Årets Nyttårsrenn blir i år egentlig et romjulsrenn da det arrangeres lørdag 27. desember. Klassisk stil, Gålå-cup for løpere fra Oppland i alderen 15-16 år. Åpent for alle aldersklasser fra 8 år til senior. Onlinepåmelding via terminlista


Nyttårsrennet 2013

Velkommen til vårt tradisjonsrike renn i nyttårshelga, søndag 29. desember.  Friteknikk i løypene på skistadion på Beitostølen søndag 29.12. Startliste Nyttårsrennet 2013 (PDF) NB! Startlistene som er lagt ut her er ajour med etteranmeldte pr 28.12 kl 12.10. Det er begrensede muligheter for etteranmelding, mellom 1 og 3 pr. klasse. G10 er fulltegnet. Etteranmeldte etter kl 12.10 i dag vil ikke komme på startlista før i morgen tidlig. Se langrenn.coms omtale av rennet Klasser fra 8 år til og med senior. pdf_iconInnbydelse finner du her (PDF) Klikk her for påmelding (frist innen fredag 27.12) Se link under for løypekart, klasser og distanser: Løypekart Nyttårsrennet 2012